Creare Magazin Online, Site Prezentare, Aplicatii Facebook

magazin online

Magazin Starter

Conceput pentru deschiderea afacerilor in mediul online, beneficiezi de toate functionalitatile unui magazin online la pret redus.

149 Euro

site de prezentare

Site Starter

Acest pachet este potrivit pentru a prezenta o idee, un eveniment, o afacere in mediul online la un pret foarte mic.

99 Euro

aplicatii facebook

Aplicatii Facebook

Aplicatiile Facebook sunt o metoda de a interactiona direct cu clientii tai, cu posibilitatea de raspandire extrem de rapida.

de la 60 Euro

Aplicatii Mobile Android

Aplicatii Android

Android este sistemul de operare cel mai utilizat la nivel global in domeniul smartphone-urilor, detinut de compania Google.

de la 149 Euro

Aplicatii Mobile Windows Phone

Aplicatii Windows Phone

Windows Phone este sistemul de operare dezvoltat de Microsoft ce a ajuns intr-un timp destul de scurt numarul 2 in Romania.

de la 149 Euro

Aplicatii Mobile iOS

Aplicatii iOS

iOS a luat nastere odata cu aparitia pe piata a iPhone-ului, telefonul ce avea sa duca la dezvoltarea telefoanelor cu touch.

de la 149 Euro


despre persephona

Persephona. Oferim servicii complete in mediul online.

Suntem o echipa tanara, dinamica, capabila sa dezvolte orice proiect din mediu online, fie ca este vorba de un site de prezentare, magazin online, design publicitar, intretinere site, dezvoltare de aplicatii/ software web (sisteme ERP, aplicatii Facebook, aplicatii mobile, etc.), SEO (Optimizare pentru motoare de cautare). Suntem flexibili, prompti, oferim solutii personalizate si unice in functie de necesitatile dumneavoastra.


accepatm orice provocare

Acceptam orice provocare. Puneti-ne la incercare!

Acceptam orice provocare din acest domeniu, suntem dornici sa invatam noi tehnologii si finalizam orice proiect la timp. Realizam proiectele de la stadiu de concept pana la stadiul final, perfect functional pentru mediul online. Fiecare proiect este important pentru noi, acordandu-le tuturor aceeasi atentie sporita pentru a ne asigura ca orice site de prezentare, catalog online, magazin online sau oricare alta aplicatie web este un succes. Odata devenit client Persephona, aveti o serie de avantaje si anume, veti fi la curent cu toate noutatile, cu actualizarea tehnologiilor, veti afla primii de reducerile si promotiile pentru serviciile oferite de noi.


dezvoltare afaceri

Va ajutam sa cresteti. Ne orientam catre firme mici si mijloci.

Persephona vine in ajutorul firmelor mici si mijlocii, ce sunt noi in mediul online si doresc o dezvoltare puternica si o optimizare de marketing online. Nu realizam doar simple site-uri de prezentare, cataloage online, magazine online, etc., ci solutii personalizate dupa domeniul de activitate al firmelor, dupa dorintele si necesitatile fiecarui client. Pentru orice buget alocat dezvoltarii unui proiect pe internet gasim o solutie potrivita.


marketing online

Marketing. Aducem clientii mai aproape de afacerea dvs.

In plus, pe langa realizarea integrala a proiectelor, Persephona ofera asistenta tehnica si consultanta 24/24 pentru orice serviciu. Pentru o dezvoltare cat mai buna a unei afaceri online, oferim promovare dupa cuvinte cheie pe cele mai mari motoare de cautare precum Google, Bing sau Yahoo (SEO), campanii anunturi, campanii linkuri, email marketing, social media marketing, acestea fiind o parte din programele cu care va putem ajuta pentru a ajunge direct la clienti. Ne asiguram ca fiecare client in parte primeste ceea ce doreste, sau ca siteul de prezentare, magazinul online corespunde tehnologiilor prezente.

Aboneaza-te la newsletter