aplicatii web

Aplicatii web. Ce reprezinta?

O aplicatie web ruleaza ca orice alt site de pe un server si este accesata prin intermediul unui browser web. Cele mai intalnite aplicatii web sunt: motoarele de cautare, retelele de socializare, magazinele online, forumurile, blogurile, sistemele de management al continutului (CMS), etc.

Cere o oferta de pret


sisteme erp

ERP. Enterprise Resource Planning.

Insa cele mai complexe aplicatii web sunt cele de tip ERP (Enterprise Resource Planning) sau mai exact Planificarea Resurselor Intreprinderii. Acest tip de aplicatie web integreaza toate informatiile dintr-o firma intr-o platforma unica. Scopul ERP este sa ofere transparenta datelor in cadrul unei firme si sa faciliteze accesul la orice tip de informatie in orice moment.


module sisteme erp

Module. Divizarea sistemului ERP.

Sistemele ERP, sunt programe divizate pe module, fiecare arie de activitate a firmei fiind acoperita de cate un modul in parte. Aceste module functioneaza integrat utilizand o baza de date comuna sau pot functiona independent. Cateva categorii de module ce formeaza o aplicatie web de tip ERP: Productie, Gestiune, Salarii, Contabilitate, Rapoarte, etc.


avantaje aplicatii web

Avantaje. Cu ce ne ajuta?

· Poate fi accesata din orice loc, fiind nevoie doar de conexiune la internet;
· Nu ocupa spatiu pe calculatorul utilizatorului, deoarece este instalata pe un server web;
· Poate fi folosita de mai multi utilizatori simultan, fiecare conectandu-se la aplicatie prin intermediul unui user si o parola;
· Prezinta compatibilitate cross-platform (Windows, Mac, Linux, etc.), deoarece aplicatia web functioneaza intr-un browser web.

Aboneaza-te la newsletter