Aplicatii Android. Pentru Smartphone si Tableta.

Android este sistemul de operare cel mai utilizat la nivel global in domeniul smartphone-urilor. Sistemul are la baza nucleu Linux si este cunoscut mai ales pentru libertatea utilizatorilor de a-si personaliza terminalul. Dezvoltam aplicatii Android atat pentru smartphone, cat si pentru tablete, compatibile cu orice rezolutie.

Dezvoltare Aplicatii Android Cere o oferta de pret


Aplicatii Windows Phone. Integrare in ecosistemul Microsoft.

Windows Phone este sistemul de operare dezvoltat de Microsoft ce a ajuns intr-un timp destul de scurt numarul 2 in Romania. Este recunoscut pentru fluiditate si simplitatea cu care poate fi utilizat, dar si pentru ecranul de start unic. Dezvoltam aplicatii Windows Phone pentru orice rezolutie ce se integreaza perfect in ecosistemul Microsoft.

Dezvoltare Aplicatii Windows Phone Cere o oferta de pret


Aplicatii iOS. Pentru iPhone si iPad.

iOS a luat nastere odata cu aparitia pe piata a iPhone-ului, telefonul ce avea sa duca la dezvoltarea telefoanelor cu touch. Acest sistem de operare este dezvoltat de Apple si este instalat pe iPhone si iPad. Desi impune mai multe restrictii utilizatorului, punctele forte sunt sistemul optimizat si design-ul fin ce impresioneaza de fiecare data. Dezvoltam aplicatii iOS pentru iPhone si iPad optimizate pentru viteza si stabilitate.

Dezvoltare Aplicatii iOS Cere o oferta de pret

Aboneaza-te la newsletter