Dezvoltarea afacerilor pe Facebook cu costuri reduse

, publicat de

Facebook, dupa cum bine stim cu totii, a devenit cea mai mare retea sociala din lume, numarand peste 1,1 miliarde de utilizatori in intreaga lume si aproximativ 4.6 milioane in Romania.

Odata cu dezvoltarea acestei retele sociale, firmele au migrat tot mai mult catre promovarea produselor direct pe Facebook, avand avantajul unui public tinta sigur. Aceasta metoda de promovare se bazeaza pe un numar cat mai mari de fani ai paginii de Facebook.

In cazul unei afaceri mici, cu costuri reduse, Persephona va pune la dispozitie mini-magazinul online, integrat in pagina de Facebook. Avantajul unui astfel de magazin online este contactul direct dintre fanii unei pagini de Facebook si afacerea pe care o desfasurati.

Magazin online Facebook

Un mini-magazin online pentru Facebook, dispune de functiile ce stau la baza unui magazin online, este complet administrabil prin intermediul unui panou de administrare ce va ofera optiuni ca: adaugare / editare / stergere produse, grupare pe categorii, plasare comanda, etc.

Mini-magazinul online pentru Facebook este disponibil atat pentru profile de tip Timeline cat si ca aplicatie in format Canvas Page.

Totodata, Persephona integreaza magazine online existente in varianta pentru Facebook, astfel incat administrati in paralel cele doua magazine online.


Comentarii (0)

Scrie un comentariu ...
Posteaza comentariu
Renunta

Aboneaza-te la newsletter